söndag 25 november 2012
Hur man gör en god paj med kolasås
Så här gör man en jätte god kolasås.
Lägg den oöppnade burken kondenserad mjölk
( ta bort pappret på burken ) i en kastrull,
burken måste vara helt täckt med vatten,
fyll på när vattnet kokar in.
Detta skall nu koka i minst 2 timmar, då blir kolasåsen
lagom tjock. Kyl burken innan den öppnas.
Om du vill lägga kolasåsen i en paj så är detta en ide.
Smula ett halvt paket degestivekex fint och blanda
med 100g smält smör. Tryck ut degen i en pajform
och ställ den kallt, bred sedan ut kola såsen på pajskalet.
Skiva bananer eller annan frukt och lägg ovan på kolasåsen.
Vispa grädde och bred över, dekorera med riven
chockald och frukt.
Etiketter:
Bakat
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar