söndag 25 november 2012

Hur man gör en god paj med kolasås

                           
                                                       
                       
                   Så här gör man en jätte god kolasås.
                   Lägg den oöppnade burken kondenserad mjölk
                   ( ta bort pappret på burken ) i en kastrull,
                   burken måste vara helt täckt med vatten, 
                  fyll på när vattnet kokar in.
                  Detta skall nu koka i minst 2 timmar, då blir kolasåsen
                  lagom tjock. Kyl burken innan den öppnas.

                 Om du vill lägga kolasåsen i en paj så är detta en ide.
                 Smula ett halvt paket degestivekex fint och blanda
                 med 100g smält smör. Tryck ut degen i en pajform
                 och ställ den kallt, bred sedan ut kola såsen på pajskalet.
                 Skiva bananer eller annan frukt och lägg ovan på kolasåsen. 
                 Vispa grädde och bred över, dekorera med riven
                  chockald och frukt.                 
                      

                                

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar